Quicksilver Activ 805 Cruiser NY

Med Mercury 200 hk 4-takt

DKK699.900

På lager

Finansiering med

Resurs logo
Quicksilver 248X124 Color
Book fremvisning

Søsat årgang

År

Ny

Længde

M.

8,29

Bredde

M.

2,55

Vægt u. motor

KG.

1813

Max. Personer

PRS.

9

Tank volume

L.

280

Brændstof

TYPE

Benzin

hestekræfter

HK.

200

Drivline

Type

Påhængsmotor

Motor

Model

Mercury 200 hk 4-takt

Udstyr

 • Kaleche
 • 9 Simrad
 • Fusion anlæg med højtalere
 • Bovpropel
 • Fleksi teak
 • Udvidet badeplatform med fleksiteak
 • Søtoilet
 • Landstrøm
 • Solindsat i cockpit
 • Solindsats
 • Køleskab
 • Gaskomfur
 • Gardiner
 • 4 senge, kabinelys, hynder i kabine, dæksluge, hynde til soveplads, drejelige førerstole med flip-op, passager stol, hynder cockpit, cockpit bruser, picnic bord, LED cockpit lys, vask med hane, ankerbrønd, selvlænsende cockpit, badeplatform, vinduesvisker styrbord og bagbord, dobb. batterisystem, SmartCraft speedometer og omdrejningstæller, brændstofmåler, trimur, hydraulisk styring, 12v elektrisk strømudtag.

Beskrivelse

TILBUD KUN 1 STK

805 Cruiser:

🚤 Ønsker du en bådoplevelse, der løfter dine maritime eventyr til nye højder? Nu har du chancen for at gøre dine drømme til virkelighed med vores eksklusive tilbud!

Vores Quicksilver 805 Cruiser lagerbåd, som er udstyret med en kraftfuld Mercury 200 hk 4-takt.

Bestseller proppet med udstyr..! 

En weekendtur med stil. Activ 805 Cruiser er det nye flagskib indenfor Quicksilver daycruiser modeller. En raffineret familie- og fritidsbåd spækket med detaljer, sikkerhed og komfort. Med familie og venner ombord, sejler du stilfuldt ind i havnen, og med motormulighed helt op til 400 HK, er der garanti for en god fart. Der er adskillige muligheder for hurtigt at ændre indretningen til cruising, picnic og solbadning, og en herlig kabine med sovepladser til 4 voksne, toiletrum med vask, køkkenbord med vask, ferskvand og 12v køleboks er det også blevet til, hele herligheden kan opgraderes med køleskab, kogeblus og toilet.

Den nye Activ 805 Cruiser er vores flagskib model til daycruising. Komfort, kræfter og sikkerhed er de værdier du vil sætte pris på i denne nye smarte udgave. Med motormulighed op til 400hk, plads til op til 9 personer på tur og raffineret vandsport og fritidsbrug med familie og venner, er Activ 805 Cruiser det ultimative i stil og udførelse på havet.

Activ 805 byder på en hel række sikkerhedsmæssige funktioner, som tillader dig at nyde havet i komplet sikkerhed. Med et skrog der er designet til sikkert brug, og alligevel med høj ydelse, og med et højt niveau for styrepladsen i forhold til adgangsforhold og udsyn, er det et ekstremt sikkert fartøj uanset fartniveau og vejrforhold. Den lette adgang agter og dobbelt badeplatform med robust stige tillader ligelig let adgang direkte fra vandet.

Med sine slanke og lige linjer og perfekte proportioner skaber Activ 805 Cruiser’s en stærk tilstedeværelse på havet. Det høje niveau af eksteriør og det intelligente design giver båden en unik stil, komplementeret af high-end finish som LED kabinelys og teak cockpit bord. Interiøret er udført med elegance og stil, og med øje for detaljer i polstring, elementer og trælook der giver en raffineret følelse af velvære.

Med overnatningsmulighed for op til 4 voksne, tilbyder Activ 805 Cruiser en rummelig og luftig kabine for med dobbeltseng, og 2 sengepladser midtskibs, et praktisk og alligevel privat marinetoilet med eget vindue og vask, et robust og praktisk køkken med køleskab, ferskvandssystem og komfur. I dagtimerne er der god og komfortabel plads til op til 9 voksne på Activ 805 Cruiser.

Activ 805 Cruiser er utrolig alsidig og tilbyder flere konfigurationer til sjov og fritid med familie og venner, uanset om der er behov for vandsport og vandski, eller cruise langs kysten. 3 forskellige cockpit konfigurationer, fra komfortabelt cockpit sofaarrangement til spiseområde og til stor og rummelig solseng. Der er plads til 5 personer ved cockpittets teakbord. Og der er endda mulighed for en ekstra solseng i fuld bredde på fordækket.

Læs mere om Quicksilver
Quicksilver 248X124 Color
Book fremvisning
Quicksilver 248X124 Color

Count the moments. Life is now.

Give in to your adventurous spirit with Quicksilver boats. Make every day count with boats that bring you together. What matters most is the connection you feel with those you hold dear, and Quicksilver boats are the perfect catalyst.

Se mere fra Quicksilver

Besøg danmarks største showroom

Med et showroom på 4.200 m2 og 20.000 m2 udenomsareal kan vi altid præsentere et kæmpe udvalg af både og motorer.

Showroom

Salgsafdeling

Hverdage

09:00 – 17:00 Telefon 10:00 - 16:00

Lørdag og søndag

10:00 – 14:00 Telefon 10:00 - 14:00

Værksted

Hverdage

08:00 – 16:00 Telefon 10:00 - 16:00

Reservedelsekspedition

Hverdage

08:00 – 16:00 Telefon 10:00 - 16:00

Copyright Siim Båd & Motor A/S - All rights reserved.

Cookie- og privatlivspolitik Vilkår og betingelser