Quicksilver Activ 605 Sundeck

Med 115 hk

DKK297.900

Kan bestilles

Finansiering med

Resurs logo
Quicksilver 248X124 Color
Book fremvisning

Søsat årgang

År

Ny

Længde

M.

6,45

Bredde

M.

2,4

Vægt u. motor

KG.

970

Max. Personer

PRS.

7

Tank volume

L.

160

Brændstof

TYPE

Benzin

hestekræfter

HK.

115

Drivline

Type

Påhængsmotor

Motor

Model

Mercury

Beskrivelse

Activ 605 Sundeck lever helt sikkert op til sit navn, med den store behagelige solplatform, men kan meget mere end det. Den er også en god kombination mellem en styrepultbåd med god cockpit plads og fladt fordæk, som kan bruges til fiskeri, og en kabinebåd med en af de mest rummelige kabiner i sin klasse. Den overraskende rummelighed både indenfor og udenfor, skyldes det nye design, med ekstra bred stævn og højt fribord. Stadig et meget velsejlende, dybt skrog, som også er stabilt ved lav fart.

Den forbedrede Activ 605 Sundeck rammer vandet med et mere dynamisk design og opgraderet funktionalitet. Den er lavet til cruising, vandsport og sjov i solen. Så tag ud på en dagstur med op til 7 personer eller overrask din partner med en romantisk weekend. En Mercury motor med op til 150 hk garanterer sikker navigation hele dagen igennem og bådens kabine omdannes til en hyggelig seng om natten.

Sikkerhed starter med en pålidelig motor. Activ 605 Sundeck er kompatibel med en række af Mercury’s påhængsmotorer fra 115-150 hk. Om bord, er der brede trin til området med solsengen, et højt fribord og velplacerede håndtag giver passagererne alt den støtte og komfort de har brug for, for at bevæge sig sikkert omkring. Drejeligt ryglæn tillader ubesværet adgang til badeplatformen og den integrerede badestige.

Activ 605 Sundeck har en af de største soldæk i dens kategori. Selv ankerbrønden i stævnen er dækket med hynder, for at udvide solbadningsområdet til maksimal størrelse. Styrepladsen på båden er blevet komplet re-designet til et mere moderne og stilfuldt look, og med forbedret brug af plads til instrumenter. Ligeså er både den drejelige, skåleformede førerstol og passagersæde med flip op hynde, blevet forbedret for bedre sejlkomfort.

Fleksibilitet er givet på den nye Activ 605 Sundeck, både på og under dækket. Cockpittet omdannes til en spiseplads for op til 4 voksne, takket være det flytbare bord, de integrerede kopholdere i styrbord- og bagbordside og drejelige førerstole. Kabinepladsen kan benyttes med en U-formet sofa eller en komfortabel seng til 2 personer, afhængigt af hynde konfigurationen. En mulig vandskistang tilføjer vandsport til listen af aktiviteter båden kan byde på.

Der er rigelig opbevaringsplads på båden. Til at starte med er ankerbrønden i stævnen fuldt integreret. Det eksterne bord og hyndeindsatsen passer ind i det dedikerede stuverum og det same gælder for agter navigationslyset og vandsportsudstyr. Ekstra opbevaringsplads til mindre sager og personlige ejendele er begge lokaliseret under agter bænken og tnedenfor sengen i kabinen.

Læs mere om Quicksilver
Quicksilver 248X124 Color
Book fremvisning
Quicksilver 248X124 Color

Count the moments. Life is now.

Give in to your adventurous spirit with Quicksilver boats. Make every day count with boats that bring you together. What matters most is the connection you feel with those you hold dear, and Quicksilver boats are the perfect catalyst.

Se mere fra Quicksilver

Besøg danmarks største showroom

Med et showroom på 4.200 m2 og 20.000 m2 udenomsareal kan vi altid præsentere et kæmpe udvalg af både og motorer.

Showroom

Salgsafdeling

Hverdage

09:00 – 17:00 Telefon 10:00 - 17:00

Lørdag og søndag

10:00 – 14:00 Telefon 10:00 - 14:00 (weekend lukket fra 25/11 samt weekender i december)

Værksted

Hverdage

08:00 – 16:00 Telefon 10:00 - 16:00

Reservedelsekspedition

Hverdage

08:00 – 16:00 Telefon 10:00 - 16:00

Copyright Siim Båd & Motor A/S - All rights reserved.

Cookie- og privatlivspolitik Vilkår og betingelser