Quicksilver 675 Weekend

Med 150 hk

DKK539.900

På lager

Finansiering med

Resurs logo
Quicksilver 248X124 Color
Book fremvisning

Søsat årgang

År

Ny

Længde

M.

7,37

Bredde

M.

2,5

Vægt u. motor

KG.

1642

Max. Personer

PRS.

8

Tank volume

L.

200

Brændstof

TYPE

Benzin

hestekræfter

HK.

150

Drivline

Type

Påhængsmotor

Motor

Model

Mercury

Udstyr

 • Kaleche
 • Toilet
 • Elanker stævn
 • Fleksi teak dørk
 • Udvidet badeplatform med fleksi teak
 • Solhynder cockpit
 • Cockpit belysning
 • Cockpit bord i ægte teak
 • Gardiner
 • Tagluge
 • Køleskab

Beskrivelse

Kom og se den nu - den længe ventede weekend-båd fra Quicksilver som bare kan alt - og så til en super pris - med gode sejlegenskaber og stilrent design..!

Activ 675 Weekend er den mest kompakte model i Weekend-serien. Det er den eneste, der stadig kan transporteres på en trailer. Størrelsen gør det også nemmere at finde en liggeplads i marinaen. Samtidigt er der plads til 8 personer, hvoraf 2 kan overnatte ombord.
Quicksilver Weekend modellerne er ensbetydende med komfort. Takket være det komplet udstyrede pantry med håndvask, komfur og køleskab kan I nyde en skøn middag med drinks i den indendørs dinette eller cockpittet. Foran i kabinens nederste del er der en stor topersoners dobbeltseng og et lukket marinetoilet med håndvask. Desuden sikrer den valgfri kaleche og solsejlet, at I er forberedt på al slags vejr.
Der er tænkt meget over, hvordan man kunne udnytte pladsen bedst muligt. Agter kan du klappe det nye solsengssystem ud helt uden at skulle bruge nogen form for udvidelse. Eller du klapper det hængslede agtersæde ned, så det store cockpitområde giver plads til at vippe motoren op ad vandet.
Den indvendige dinette med bord kan omdannes til et fremadvendt siddeområde eller til en ekstra seng til en person. Hvis du foretrækker at spise udendørs, tilføjer du ganske enkelt et bord med hjørnebænk i cockpittet. Sæderne fås med en valgfri solsengsudvidelse – det samme gælder også i forstavnen.
De fleste opbevaringsrum er placeret i det nederste dæksområde, både under dinettens sæder og under dobbeltsengen. Sengen er også udstyret med nedsænkede opbevaringsrum. Hvis du vil have dine ting tættere på, er der også opbevaringsplads ved førersædet.

Læs mere om Quicksilver
Quicksilver 248X124 Color
Book fremvisning
Quicksilver 248X124 Color

Count the moments. Life is now.

Give in to your adventurous spirit with Quicksilver boats. Make every day count with boats that bring you together. What matters most is the connection you feel with those you hold dear, and Quicksilver boats are the perfect catalyst.

Se mere fra Quicksilver

Besøg danmarks største showroom

Med et showroom på 4.200 m2 og 20.000 m2 udenomsareal kan vi altid præsentere et kæmpe udvalg af både og motorer.

Showroom

Salgsafdeling

Hverdage

09:00 – 17:00

Lørdag og søndag

10:00 – 14:00

Værksted

Hverdage

08:00 – 16:00

Reservedelsekspedition

Hverdage

08:00 – 16:00

Copyright Siim Båd & Motor A/S - All rights reserved.

Cookie- og privatlivspolitik Vilkår og betingelser